Kinderklok met licht

kinderwekker licht

Licht en geluid maken een kinderwekker helemaal tof voor kinderen. Met verschillende lichtjes kun je precies het gewenste effect creëren. Zeker als het wat spannend is in de slaapkamer. De kleurtjes van de wekker zorgen ervoor dat je kindje een wat rustiger omgeving krijgt. Daarnaast kan in sommige gevallen het licht wat gedimd worden. Kinderklok met licht is toch wel super leuk voor een kinderkamer. Ook deze zijn er in alle soorten en maten.

kinderwekkers met licht

Grappige diertjes, leuke vormpjes en rustgevende geluidjes. Kinderwekkers hebben vaak lichtgevende displays met verschillende vormpjes er op. De sfeer en uitstraling zijn rustig en zacht. Het licht kan op diverse manieren ingesteld worden. Bijvoorbeeld kan het licht gedimd worden, precies zodat het aangenaam is voor je kind. Lichtgevende kinderwekkers zijn helemaal in. Een nachtlampje daarnaast is dan niet meer nodig. De verschillende kleuren licht zijn voor kinderen ook goed te begrijpen. Bij groen mag je uit bed, bij rood mag je lekker blijven liggen. Andere kleur lampjes zijn er natuurlijk ook. Lichtgevende displays en kinderwekkers met mooie plaatjes zijn er te verkrijgen.

lichtgevende kinderwekker

Hiernaast zie je een afbeelding van een populaire kinderwekker dat een wandelend schaapje laat zien. Hij wandelt onder een zonnetje en heeft een rugtas op zijn rug. Daaronder ligt het schaapje te slapen onder een warm dekentje. De maan en sterretjes staan nog aan de hemel. Welk gedeelte oplicht geeft je kind direct duidelijk hoe laat het is. Figuurlijk dan, want je kind heeft natuurlijk geen idee van tijd. Maar wel duidelijk is dat als het bovenste deel van de kinderwekker licht geeft, je kind eruit mag, zijn tasje mag pakken en dat de zon weer gaat schijnen. Als het onderste deel brand, kan je kind nog lekker blijven liggen. Lampjes in kleuren, lichtgevende plaatjes of plaatjes in verschillende kleuren maken de kinderwekkers tegenwoordig tot hele mooie accessoires van een kinderkamer. Kinderwekkers zijn er in allerlei soorten en maten. Ook digitale kinderwekkers zijn heel gaaf. Maar dan met name voor de wat oudere kinderen.